Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Nádasdy Vendéglő
Cím: 9600 Sárvár, Nádasdy Ferenc u. 64.Email: info@nadasdyrestaurant.hu
Web: www.nadasdyrestaurant.huTelefon: (06-95) 320-506,(06-30) 9376-124
Fax: (06-95) 320-506Gps: 47.2482578 , 16.9234891

Bemutatkozás

Vérbeli vendéglős vagyok, a nevem Vass László. A 200 személyes Nádasdy vendéglőt vezetem Sárváron. Három évtized tapasztalata van a hátam mögött. Tudom, hogyan lehet elérni, hogy a vendég otthonosan érezze magát és elégedett legyen nálunk.

1973-ban kezdtem a pályát felszolgálóként. Végigjártam a ranglétrát. Akkor még nem volt magánszektor, de amint lehetett kibéreltem a Nádasdy vendéglőt, majd az első adandó alkalommal megvásároltam. Ital-nagykereskedéssel a háttérben működtetem, így kedvezőek az áraink.

Igényesség, elkötelezettség, hivatás-szeretet visz előre. Jó gazdaként a dolgozóimtól is ezt várom. A pincéreket az alapján választom, milyen kapcsolatot tudnak kialakítani a vendégekkel. Fontos a szakma, hogy mit kell jobbról, mit balról felszolgálni, de a fő szempont az, hogy a vendégek szeretik-e a felszolgálót.

A sárvári Nádasdy vendéglőben a barátságosság, a mosoly mindenkinek jár. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy a vendégeink megkapják azt, amiért betértek hozzánk. Amint a vendég belép az ajtón, figyelünk a kívánságaira, elvárásaira.

Szakácsaink ugyanolyan otthonosan mozognak a nemzetközi konyha ételeinek elkészítésében is, mint a magyar illetve a vasi specialitások területén (például: sült csülök, töltött káposzta, dödölle).

Nemcsak a pincérek és a szakácsok igényessége határozza meg az vendéglő arculatát, hanem valamennyi dolgozóé: a mosogatótól a takarítóig. Tudjuk: a részletekben rejlik a lényeg. A tiszta pohár, a jó minőségű szalvéta, a kifogástalan mellékhelyiségek, a kellemes környezet ugyanolyan fontos része a szolgáltatásnak, mint a finoman, jól elkészített étel.

Messze földről is kapunk képeslapokat vendégektől, akik jól érezték magukat nálunk, például itt tartották a lakodalmukat, és a nászúton eszükbe jut: van az a jó kis vendéglő Sárváron!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0