Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Ölbői Horgásztó és Tóparti Vendégházak
Cím: 9621 Ölbő, Külterület 0143/13hrszEmail: info@olboihorgaszto.hu
Web: www.olboihorgaszto.huTelefon: 0630-378-2336
Fax: 0695-366-003

Bevezető

A tó és a környéke: A tó a 70’-es évek elejétől kezdődő kavicsbányászat során keletkezett, ami még napjainkban is folytatódik. A vízét forrásból és felszín alatti vízkészletből kapja. Mélysége változó, néhol 2-3 méteres, helyenként viszont eléri a 7 métert is, átlagmélysége 3 méter. Az 50 hektáros területen több tórendszer kialakulása van folyamatban, ami lehetővé teszi a környék turisztikai bővítését, fejlődését. A tavak mai víztükrének nagysága megközelíti a 18 hektár, ami kb. 25 hektárra bővülhet. A horgászat az úgynevezett régi tavon folyik. A halak telepítését kezdetben a környék horgászai behurcolt halakkal kezdték, majd a 90’-es évek elején a Megyei Horgász Szövetség kezelésébe került, aki tervszerűen folytatta a telepítéseket. Majd később, 2008 decemberétől került a mi kezünkbe a halászati jog, tehát az Ölbői Mezőgazdasági KFT tulajdonába.

Bemutatkozás

Ölbő Horgásztói Vendégházak
Pihenje ki fáradalmait családjával, barátaival az otthon kényelmével, Sárvár tőszomszédságában, a vidéki nyugalom hangulatában! A várostól 5 percre, csendben és nyugalomban töltheti szabadságát.
A közelben arborétum, termálfürdő, bevásárlóközpont, melyek kerékpárral is megközelíthetők, Sárváron éttermek pizzériák és remek kirándulási lehetőségek biztosítják a gondtalan és színes vakációt.
A gyógyvízéről híres sárvári termálfürdőtől mindössze 10 km-re található. Sárvár közelsége a fürdőzés mellett számtalan látnivalót és programlehetőséget kínál vendégeinknek.
Szombathely 25 km-re található, ahol szintén rengeteg látványosság várja (Borostyánkő-út, Savária fesztivál, Skanzen, strandfürdő, Kalandvár).
Nevezetességek és látnivalók a közelben:
Szeleste: kastély, arborétum, gyógyfürdő Rábapaty: az ország legnagyobb cipőboltja Sárvár: gyógy- és wellness fürdő, arborétum, Nádasdy vár, valamint időszakos rendezvényeire is várja a látogatóit, (Folklór napok, szüreti fesztivál, koncertek, stb.) Szombathely: Romkert, Savaria Múzeum Gyöngyösfalu: Holdfényliget Élmény- és Kalandpark Kőszeg, Irottkő, Szabó-hegy, hétforrás Velem Jáki templom Kám - Jeli arborétum Nagycenk: Széchenyi Mauzóleum Ostffyasszonyfa: Panonnia-Ring az autó- és motorsport szerelmeseit várja A környék vadászati lehetőséget is nyújt
Vendégházak:
A vendégházak esztétikusan berendezettek, fürdőszobával, két hálószobával – 2-2 fő részére- , van egy tágas nappali egy kihúzható kétszemélyes kanapéval, egy étkezőasztallal, gardrobe szekrénnyel, LCD televízióval, valamint a hidegebb időkre egy kandalló biztosítja a fűtési lehetőséget vendégeink részére. A házak komplettan felszerelt konyhával rendelkeznek, hűtővel, mikróval, elektromos főzőlappal, edényekkel, étkészlettel és poharakkal 6 fő részére, stb…
A házakhoz kis teraszrész is tartozik, műanyag kiülőkkel.
Az ide érkező vendégeknek horgászhelyet biztosítunk a házak előtt.
A gépkocsik számára a házak bekerített udvarán parkolási lehetőséget biztosítunk.
A tóparton büfével állunk a vendégek rendelkezésére.
Az Ölbői Horgásztó Bankkártya illetve Széchenyi pihenőkártya ( SZÉP kártya) elfogadóhely, mint szállás, vendéglátás és szabadidő terén is!
Jöjjön el hozzánk és szerezzen családjának felejthetetlen örömöket!
Áraink:
2 főig: 8.000 Ft / nap
3 fő: 10.000 Ft / nap
4 fő: 12.000 Ft / nap
5 fő: 14.000 Ft / nap
6 főtől: 16.000 Ft / nap
A változtatás jogát fenntartjuk!
A szállás az érkezés napján reggel 10-től foglalhatók el, és a távozás napján reggel 9-ig el kell hagyni!
Érdeklődés, és foglalás: 30/378-23-36

Keresőszavak

horgászat, hal, napijegy, horgáazturizmus, szállás, szálláshely, vendégház, ölbői szállás,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0